Trygg og kjapp netthandel

Gratis frakt på alle ordre over kr 1000,-

Kjøpsvilkår og betingelser

Frakt og leveringstid

Frakt hos ISHOP AS er alltid gratis når du handler for mer enn 1000 NOK. Hvis totalsummen i handlekurven er lavere enn dette så er det en flat fraktpris på NOK 99,-.

Vi forsøker å sende varene ut til deg (med sporingsnummer) så fort vi får bestillingen. Vanlig leveringstid er 1-4 arbeidsdager. Tar det lenger tid, gir vi deg beskjed snarest via e-post eller telefon. Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post kundeservice@safetynet.no.

Betalingsmåter

Kjøp gjennomføres i betalingsløsning fra Stripe og Vipps. Du blir belastet for kjøpet i det ordren er godkjent og opprettet. Vi lagrer ikke kredittkortinformasjon.

Ordrebekreftelse

Vi sender deg en ordrebekreftelse på e-post så snart vi har mottatt din ordre. Vanligvis vil du motta ordrebekreftelsen innen 5 minutter etter kjøpet. Hvis du ikke mottar noen ordrebekreftelse, vennligst kontakt oss på kundeservice@safetynet.no.

Vilkår

Når du som kunde fyller ut person- og kontaktopplysningene dine, så godtar du at disse opplysningene registreres og benyttes av ISHOP AS.

Opplysningene er nødvendige for at ISHOP skal kunne gi best mulig service, kontakte deg og levere varer. Som kunde er det ditt ansvar å sørge for at den angitte leveringsadressen er korrekt.

Bytte og retur

Er du ikke 100% fornøyd og ønsker å bytte eller returnere varen, er vi ikke vanskelige på det. Slik går du frem:

Bytte vare eller størrelse

Pakk varen forsvarlig inn og returner den til oss. Den skal ikke ha bruksmerker, og alle lapper skal være på. Last ned og fyll ut dette returskjemaet og legg ved retur, slik at vi kan finne og refundere din bestilling. Det er lurt å sjekke i nettbutikken vår om vi har varen du ønsker å bytte til inne. Du gjør enten en ny ordre på siden vår, vi sender denne – og refunderer den originale ordren inkludert frakten (fra oss til deg) når din retur er mottatt hos oss. Vi sender deg bekreftelse på epost. Eller du kan sende en mail til kundeservice@safetynet.no så finner vi ut av det sammen.

Oppgitt feil eller mangelfull adresse

Om kunden ved bestilling angir feil/mangelfult navn og/eller leveringsadresse og pakken derfor ikke kan avleveres, belastes kunden kr. 138,- inkl.mva (69,- returkostnad + 69,- for ny levering).

Om kunden ikke ønsker ordren sendt på nytt, vil ordren bli kansellert og refundert. Returkostnad samt opprinnelig fraktkostnad (totalt kr. 138,- inkl.mva) vil bli trukket fra tilbakebetalingen.

Angrerett og returfrakt

Ønsker du ikke varen likevel? Vi hjelper deg gjerne. Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Dersom varen er sendt deg før du har fått kansellert ordren, er du selv ansvarlig for å returnere varen(e) og kostnadene retur medfører. Vi refunderer din totale ordresum når din kansellerte ordre er mottatt vårt lager, eller sender deg en ny vare om du ønsker dette.

– Pakk varen forsvarlig inn og returner den til oss. Den skal ikke ha bruksmerker, og alle lapper skal være på.
– Fyll ut og legg ved dette returskjema eller skjemaet som fulgte med i pakken din, slik at vi kan finne og refundere din bestilling.
– Vi refunderer din ordre inkludert frakten du betalte for å få pakken tilsendt fra oss, når din retur er mottatt hos oss. Vi sender deg bekreftelse på epost når dette er gjennomført.

Alle returer sendes til:

ISHOP AS
Kobberveien 55
4313 Sandnes

Dersom det er noe galt med varen fra vår side, eller vi har gjort en pakkefeil, send en mail til kundeservice@safetynet.no med ditt ordrenummer og litt info til oss. Ved en feil vil vi også refundere fraktkostnader til deg for evt. retur eller sende deg en returseddel. Vi ordner bytte internt – du trenger ikke å utføre nytt kjøp på siden. Vi tar ikke imot returer sendt i postoppkrav.

Ved uavhentede pakker vil bestiller kunne bli fakturert for inntil 199,-.

Lover og tvister

Kjøp gjennom ISHOP AS blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. ISHOP påtar seg dessuten frivillig å følge eventuelle beslutninger fra Forbrukerklagenemda i forbindelse med en tvist. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.

Kontakt alltid kundeservice hvis du har problemer, spørsmål eller kommentarer. Vi svarer raskt og vil alltid gjøre vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd med produktene våre samt vår service til deg.

Gratis frakt

På alle kjøp over kr 1000,-

Lynrask levering

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

Fokus på kvalitet

Kvalitetsprodukter som vi går gode for.

Sikker og trygg betaling

VISA / MasterCard / VIPPS